У Києві безвісти зникла людина: орієнтування (ФОТО)

Востаннє чоловіка бачили на Дарницькому вокзалі

У столиці протягом десяти днів не можуть знайти безвісти зниклого Додюка Віталія Петровича 1992 року народження. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

За словами джерела, про зникнення заявив брат Віталія. Він повідомив, що 10 днів тому його родич вийшов із дому і не повернувся. За наявною інформацією, востаннє зниклого бачили на Дарницькому вокзалі.

Брат чоловіка зазначає, що Віталій не міг виїхати до іншого міста, оскільки не має COVID-сертифікату. Плюс до всього, всі його особисті речі та документи знаходяться не при ньому, а у квартирі його друга.

Особливі прикмети: зріст 175 см, вага – 75 кг, є борода.

У день зникнення був одягнений: білі спортивні штани, джинсова куртка.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині зі школи зникли троє підлітків: під ранок їх знайшли в полі. Як виявилося, діти планували заздалегідь свою втечу. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині чоловік жорстоко розправився зі своєю матір'ю. Опубліковано страшні фото з місця події. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися