На Київщині чоловік жорстоко розправився зі своєю матір'ю: Фото з місця події

У поліції чоловік зізнався, що вбив власну матір із корисливих спонукань

У місті Ірпінь чоловік власноруч убив свою матір. Про це повідомляється на сторінці Бучанського районного управління поліції ГУНП у Київській області.

До поліції надійшло повідомлення, що мешканці одного з будинків міста знайшли мертвою свою 72-річну сусідку. Незабаром на місце події прибули правоохоронці.

Правоохоронці виявили тіло господарки квартири з ознаками насильницької смерті, а також відсутність вкрученого в підлогу металевого сейфа, мобільного телефону та планшета.

picture

Було встановлено, що до жінки прийшов її син і вимагав у пенсіонерки гроші. Мати відмовила йому, після чого ображений чоловік почав душити матір і завдав численних ударів по голові. Від отриманих травм постраждала померла на місці події.

picture

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 46-річний місцевий мешканець. Злочинець пояснив поліцейським, що вбив власну матір із корисливих спонукань, щоб заволодіти їхнім майном.

Слідчі щодо процесуального керівництва прокуратури повідомили чоловіка про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин убивці загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення терміном до 15 років.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, як шахрайки у Києві виманювали у пенсіонерок великі суми грошей. Зловмисниці вкрали у постраждалих майже 230 тисяч гривень. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Київській області у квартирі виявили два трупи. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися