Чоловік викрав Tesla і доїхав на ній до найближчого відбійника - поліція Києва

До 12 років - за бажання покататись на дорогому авто

Київські поліцейські отримали виклик щодо викрадення автомобіля з автомийки, а вже за кілька хвилин затримали зловмисника на найближчому шосе.

На спецлінію київської поліції зателефонував власник Tesla. Він заявив, що залишив працівнику автомийки ключі від свого автомобіля, а коли повернувся - не побачив ні працівника, ні автомобіля. 

Слідчо-оперативна група отримала інформацію про викрадення і у столиці розпочалась пошукова операція. Однак вже за кілька хвилин стало відомо, що на проспекті Визволителів сталась аварія якраз з "Теслою": чоловік за рулем авто порушив правила дорожнього руху. 

Порушника затримали. Він пошкодив автомобіль, не маючи на нього документів, натомість маючи 2,36 проміле алкоголю у крові, тобто – у стані сильного сп'яніння.

Правоохоронці оформили документи про правопорушення. Виявилось, що чоловіку 36 років і він працівник автомийки, де щойно викрали автомобіль. Порушника "застукали на гарячому", тому й затримали згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. На питання, навіщо він викрав "Теслу", відповів, що хотів покататись. Якщо його буде визнано винним згідно з ч. 3 ст. 289 КК України, то може опинитись у в'язниці на 12 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися