В одній із поліклінік Києва виявили плакати з антивакцинаторськими закликами

За допомогою камер відеоспостереження в одній із київських поліклінік було виявлено невідомі антивакцинаторські плакати на вході в будівлю.

У Центральній поліклініці Голосіївського району було помічено плакати, які закликають відмовитися від вакцинації. Також на плакатах були розміщені гасла та карикатури, які звинувачують лікарів у тому, що нібито саме вони влаштували змову з приводу коронавірусу та сіють неправдиву інформацію, щоб залякати населення та нажитися на цьому.

За словами свідків, антивакцинаторські плакати були розміщені біля входу та на стінах лікарні двома літніми дамами, які увійшли до будівлі поліклініки до того, як плакати там з'явилися.

Крім закликів відмовитися від вакцинації та не вірити лікарям, на плакатах також був розміщений уривок промови, що належить Муаммару Каддафі, проголошеній у Нью-Йорку у 2009 році. Цитата свідчить, що медики нібито самі створили вірус і тепер намагаються продати протиотруту від нього, а також створюють видимість пошуку вирішення цієї проблеми, вже маючи його.

Керівництво Центральної поліклініки Голосіївського району зазначає, що, ймовірно, хтось намовив жінок розвісити плакати у будівлі, щоб залишити пляму на репутації медзакладу та його працівників.

Плакати оперативно прибрали, а медики, користуючись записами з відеокамер лікарні, намагаються встановити особи тих, хто це зробив.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що у Києві під час антивакцинаторських мітингів прозвучало антисемітське гасло.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися