Під Києвом відкрилась перша новорічна локація - резиденція Доброчара

Навколо Резиденції розташований парк із 50 світлових 3D-фігур

У Добропарку під Києвом у селі Мотижин запрацювала резиденція так званого Доброчара. Це перша відкрита новорічна локація цього року. Про це пише "Вечірній Київ".

Локація відкрилася у суботу, 4 грудня, коли урочисто запалили вогні на ялинці. Площа святкової локації становить 780 квадратних метрів. Кожна її кімната оповита атмосферою Різдва.

На території резиденції можна зустріти казкових ельфів Добриків, які проведуть усіх охочих до чарівника.

Навколо резиденції розташований парк із 50 світлових 3D-фігур різного розміру: сніговики, олені, пінгвіни, новорічні казкові герої та атракціони.

На території  можна також почастувати смачними стравами та теплими напоями.

Парк працює із 10:00 до 20:00, а резиденція Доброчара відкрита з 11:00 до 20:00 (із вівторка по неділю).

Вартість квитка для відвідування парку та резиденції – 350 грн, пільговий – 250 грн (для багатодітних сімей, пенсіонерів (за віком), військовослужбовців строкової служби, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю 1 та 2 груп, учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1 категорії, учасників АТО). Для дітей до 4 років, дітей з інвалідністю (до 18 років), дітей-сиріт (до 16 років) – вхід безплатний.

Як писали "Коментарі", у Києві першими у списку на встановлення нових святкових локацій стоять Софійська та Контрактова площі, а також Арка дружби народів та прилеглі території. Також повідомляється, що кожну вулицю та площу міста буде задекоровано новорічними гірляндами, а в кожен район поставлять ялинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися