Під Києвом п’яний поліцейський скоїв смертельну ДТП (ФОТО)

Подробиці розповіли у прокуратурі

Під Києвом сталася смертельна ДТП за участі поліцейського, який знаходився за кермом напідпитку. Про це заявили у Київській обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними слідства, аварія сталася у селищі Нові Петрівці у Вишгородському районі Київської області. Поліцейський перебував за кермом автомобілю Volkswagen у стані алкогольного сп’яніння. Він проїхав на червоний сигнал світлофору та зіткнувся з автомобілем "Таврія". ДТП сталася на перехресті вулиць.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди один із пасажирів "Таврії" загинув на місці. Інший постраждалий помер у лікарні. Поліцейському оголосили підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, через що загинули кілько людей. До суду скерували клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. ДТП займаються столичні слідчі Державного бюро розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва згоріли кілька торгівельних павільйонів, розташовані на території місцевого ринку. Пожежа сталася на вулиці Героїв Дніпра. Вогонь знищив вісім торгівельних споруд, ще понад два десятки вдалося врятувати від вогню.

Нагадаємо, на трасі під Києвом сталася ДТП за участю трьох автомобілів. На броварській Об’їзній дорозі неподалік Квітневого зіткнулися легкові автомобілі Chevrolet, Hyundai та мікроавтобус Volkswagen. На місці аварії працювали рятувальники, медики та слідчо-оперативна група. У ДТП постраждали п’ятеро людей.

Читайте також, як у центрі Києва відомий режисер потрапив у ДТП.

Джерело: https://t.me/press_kobl/647


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися