На Оболоні вщент згоріли кілька торгівельних павільйони (ФОТО)

Надзвичайна подія сталася на території ринку

В Оболонському районі Києва згоріли кілька торгівельних павільйони, розташовані на території місцевого ринку. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася вночі на вулиці Героїв Дніпра, 41. Горіли кілька торгівельних кіосків. Вогонь також перекинувся на розташовану поруч двоповерхову будівлю. Понад годину десятки рятувальників гасили пожежу на площі у двісті квадратних метри. Вогонь знищив вісім торгівельних споруд, ще понад два десятки вдалося врятувати від вогню.

Відомо, що жертв та постраждалих немає. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці. Рятувальники оприлюднили світлини з місця надзвичайної ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столична влада розігнала стихійну торгівлю у сквері біля Дарницького вокзалу близько двох років тому. Після цього люди, які торгували власно вирощеними сільгосппродуктами зі скверу перейшли на місце біля "паровозику". Близько трьох тижнів тому стихійну торгівлю знову розігнали. Деяких киян такі дії обурили. До влади Києва звернулися з петицією, у якій вимагають дозволити торгівлю "з рук" поблизу Дарницького вокзалу.

Нагадаємо, у Києві місцеві мешканці виступають проти знесення Деміївського ринку заради зведення чергового житлового комплексу. Про це йдеться у відповідній петиції до столичної влади. Автор петиції наголосив, що ринок Деміївський має попит серед мешканців Голосіївського та прилеглого Печерського району Києва. Особливо часто тут роблять покупки пенсіонери та малозабезпечені кияни.

Читайте також, що у Києві у відповідь на чисельні скарги киян перевірять орендарів і розірвуть договори на землю з тими, хто використовує земельні ділянки не за цільовим призначенням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися