Дивом вижив: у Києві на Харківському шосе чоловік упав із 7 поверху (Фото)

У Дарницькому районі столиці на Харківському шосе чоловік вижив після падіння з 7 поверху

У Дачному районі української столиці сталася надзвичайна подія – на Харківському шосе, 67А чоловік випав із вікна 7 поверху та вижив після падіння на козирок під'їзду. Про це з місця подій повідомляє видання "Новини. Live".

Відомо, що близько шостої ранку поліція отримала повідомлення про падіння людини з 7 поверху на Харківському шосе, патрульні прибули на місце та виявили чоловіка, який лежить на козирку під'їзду. Потерпілого госпіталізували у тяжкому стані, зараз з ним працюють медики. Причини та обставини НП з'ясовуватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, що нещодавно на Харківському шосе сталася трагедія — 8-річний хлопчик випав з балкона на 21 поверсі та загинув під час падіння від отриманих травм. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Києві.

Відомо, що 5 жовтня поліція Києва отримала повідомлення про падіння дитини на багатоповерхівці на Харківському шосе – на місце подій виїхали слідчі, медики та ювенали. За попередньою інформацією, хлопчик випав з балкона квартири на 21 поверсі, він жив із батьками у цьому будинку. Поліція опитала рідних, близьких, сусідів та очевидців трагедії, щоб з'ясувати причину того, що сталося.

Також на Виноградарі на проспекті Правди жінка повідомила свого чоловіка про намір вчинити самогубство та вистрибнула з 19 поверху. Чоловік жінки розповів, що вона повідомила його про намір накласти на себе руки і зачинилася в кімнаті, коли він почав тікати за нею. За кілька секунд вона вистрибнула з вікна 19 поверху.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися