За рік у Києві зняли понад 23 тисячі конструкцій незаконної реклами

Реклама не відповідала Правил розміщення зовнішньої реклами та вивісок

Цього року у Києві зняли понад 23 тисячі конструкцій, у тому числі рекламних, які не відповідали Правилам розміщення зовнішньої реклами та вивісок.


Як зазначив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський, кияни та гості столиці мають бачити місто, його архітектуру, а не скупчення реклами на будинках.


"Ми розробили прості та зрозумілі правила розміщення реклами та вже четвертий рік активно їх впроваджуємо, про що і свідчать цифри. Для порівняння: за неповний 2021 щоденно демонтується 102 конструкції, тоді як у 2020 таких демонтажів було 90 на день, а у 2017 році – лише 35 конструкцій на день”, – заявив Мондрієвський.


До слова, у вказаних правилах прописані вимоги до рекламних конструкцій і вивісок залежно від їх локації у місті.


В управлінні з питань реклами зазнають, що фасадна реклама та вивіски найчастіше порушують Правила розміщення реклами у столиці.


picture


Як писали "Коментарі", у Києві на вулиці Велика Васильківська прибрали сотні незаконних рекламних споруд.


У комунальному підприємстві "Київреклама" повідомили, що на вулиці Велика Васильківська демонтаж незаконних рекламних конструкцій провадився протягом трьох тижнів. Комунальники працювали й вдень, і вночі. Для зачистки вулиці використовували вежі, крани, вантажівки та тягачі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися