У Києві зачистили від реклами вулицю Велика Васильківська (ФОТО)

Як змінилися фасади будівель

У Києві на вулиці Велика Васильківська прибрали сотні незаконних рекламних споруд. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Управління з питань реклами Київської міської державної адміністрації (КМДА).

У комунальному підприємстві "Київреклама" повідомили, що на вулиці Велика Васильківська демонтаж незаконних рекламних конструкцій проводили протягом трьох тижнів. Комунальники працювали і вдень, і вночі. Для зачистки вулиці використовували вишки, крани, вантажівки та тягачі.

Загалом з вулиці Велика Васильківська прибрали двісті незаконних рекламних елементів. Як змінилася вулиця після звільнення від реклами, оприлюднили у фотозвіті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва поблизу ринку "Юність", який нещодавно зачистили від незаконно встановлених торгових споруд, почалися земельні роботи. Як виглядає звільнена від МАФів територія зараз та які роботи там велись наприкінці жовтня — дивіться на відео з висоти пташиного польоту.

Окрім того, у столиці знесли кіоски біля Вигурівського ринку на Троєщині. Комунальники звільнили тротуар загальною довжиною 500 метрів та близько 100 квадратних метрів зеленої зони, яку власники кіосків незаконно заасфальтували.

Нагадаємо, на столичному Подолі провели перевірку Житнього ринку. Фасад Житнього ринку зафарбований графіті, а навколо розміщені "якісь незрозумілі кіоски та процвітає стихійна торгівля".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися