На ринку "Юність" після зачистки від МАФів почалися земельні роботи (ВІДЕО)

Як виглядає територія, яку звільнили від торговельних точок, зараз

У Деснянському районі Києва поблизу ринку "Юність", який нещодавно зачистили від незаконно встановлених торгових споруд, почалися земельні роботи. Як виглядає звільнена від МАФів територія зараз та які роботи там ведуться показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На кадрах оприлюдненого відео можна з висоти пташиного польоту побачити земляні насипи та роботу важкої техніки. За даними столичної мерії, територія біля ринку "Юність", де провели демонтаж торгових точок, належить КНП "Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги".

У комунальному підприємстві "Київблагоустрій" запевняли, що після завершення демонтажних робіт балансоутримувачі земельних ділянок зможуть відновити благоустрій. На звільненій території планували облаштувати громадський простір, а тротуари, які були заставлені тимчасовими спорудами, зробити вільними для киян.


Нагадаємо, у Києві місцеві мешканці виступають проти знесення Деміївського ринку заради зведення чергового житлового комплексу. Про це йдеться у відповідній петиції до столичної влади. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі української столиці планують побудувати чергову висотку на місці Деміївського ринку, сам ринок планують закрити з 1 листопада 2021 року. 

Читайте також, що у Києві протестують проти знесення ТЦ "Полярний" заради забудови.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марія

19 листопада 2021, 16:50

Зачистили мацюпінький майданчик зі всього "шанхаю". невже на все решту є дозволи? І що за окопи далі за церквою?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися