У Києві чоловік обдурив 81-річну стареньку під приводом операції для її сина

Молодик із Київської області обдурив 81-річну бабусю, вимагаючи з неї гроші на операцію, яка, за словами шахрая, була потрібна її синові

Інцидент стався у селі Великий Карашин (Київська область). Тут молодик дзвонив 81-річній бабусі та розповідав їй про те, що нібито її синові потрібна термінова операція. Потрібна сума становила приблизно 20 тисяч гривень.

Про те, що до будинку до жінки приходив невідомий і намагався виманити у неї 20 тисяч гривень, у поліцію повідомили сусіди бабусі після того, як помітили невідому та підозрілу машину біля її двору. Після цього вони відразу ж попрямували до будинку старенької одинокої сусідки, щоб перевірити, чи все з нею гаразд.

Коли сусіди увійшли до кімнати бабусі, вони побачили, що, крім неї, там був чоловік, якого вони не знали. Невідомий вимагав у бабусі гроші, які "були потрібні на операцію для її сина". Приводом для операції чоловік назвав аварію, в яку, за його словами, потрапив син бабусі та внаслідок якої отримав множинні травми.

За словами сусідів, коли вони підійшли, здирник побачив їх і побіг до автомобіля, сподіваючись втекти, проте його спіймали. Під час допиту поліціянти встановили, що зловмисником виявився 33-річний киянин. Вже відкрито кримінальну справу з цього приводу.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що у Білій Церкві "матінка" обдурила людей більш ніж на 1 мільйон гривень.

Читайте также