Киянин сп'яну "замінував" вулицю

Поліція по гарячих слідах затримала п'яного "мінера"

Хвиля лжемінірованій , яка прокотилася по Україні, пішла на спад. Проте окремі персонажі продовжують заявляти про закладені нібито бомбах. Поліція фіксує такі сигнали, і в ряді випадків жартівники отримують належне "винагороду" від держави.

Зокрема, в Шевченківському районі столичні правоохоронці затримали чоловіка, який зробив неправдиве повідомлення про мінування об'єкта. Про це 13 серпня повідомили в поліції Києва, передає "Статус Кво".

У поліцію надійшов сигнал про замінування вулиці Кудрявській. При обстеженні території вибухонебезпечні предмети виявлені не були. Правоохоронці оперативно встановили особу жартівника. Псевдомінером виявився 52-річний житель Шевченківського району столиці. Свої дії він пояснити не зміг, оскільки знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

За статтею 259 (Свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) мінер може на шість років виїхати в місця позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що ніч з 8 на 9 серпня зловмисники заклали вибуховий пристрій на парковці, в декількох метрах від входу в будівлю офісу "Опозиційної платформи - За життя" в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися