Військові позбавляють житла дітей: під Міністерством оборони проходить масштабний мітинг (ФОТО)

У столиці Міноборони не збирається підписувати договір про передачу недобудов "Укрбуду" "Київміськбуду"

У Києві 13 серпня жителі проводять масштабний мітинг під Міністерством оборони, на проспекті Повітрофлотському, 6. Люди вимагають від Міноборони підписати договір з "Київміськбудом" про передачу трьох ЖК "Укрбуд" для завершення їх будівництва. Про це повідомив ГолосUA.

Кияни понад рік чекають відновлення будівництва їх житлових комплексів, які повинні звести на землях Міноброни. Однак дане знахарство не збирається підписувати договір про передачу "Оберіг -2", "Чарівне місто" і "Артхаус" через що "Київміськбуд" не може їх добудувати.

Мітингувальники принесли з собою м'які іграшки, щоб показати, що військові позбавляють житла маленьких дітей. Також люди пригрозили влаштувати новий Майдан, якщо Міноборони не припинить перешкоджати будівництву ЖК.

"Міністерство оборони, вимагаючи додаткові відсотки на квартири, тим самим, залишає без житла дітей, переселенців, військовослужбовців. Невже додаткові відсотки квартир, дорожче нормального життя людей, які віддали останні гроші на житло, серед яких є діти загиблих воїнів АТО. Вони віддали свій обов'язок, захищаючи батьківщину, а держава, в особі Міноборони плює їм в обличчя, на їх сім'ї, які змушені жити на вулиці ", - заявили один з мітингувальників.

Нагадаємо, 12 серпня Холдингова компанія "Київміськбуд" забрала недобудований об'єкт "Академ Парк" у "Укрбуду".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися