За тиждень у Києві ліквідували майже 75 пожеж

Рятувальники Київського гарнізону ДСНС здійснили 189 виїздів

За минулий тиждень, 13-19 грудня, рятувальники Київського гарнізону ДСНС здійснили 189 виїздів. Було ліквідовано 74 пожежі та 4 аварії. За тиждень під час пожежі загинула 1 особа. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Києва.

Водночас, для надання допомоги громадянам рятувальні підрозділи було задіяно 12 разів, ще 25 – для допомоги іншим службам столиці.

На щастя, за тиждень на водних об'єктах Києва загиблих та врятованих осіб не було. Всього з початку 2021 року на водних об'єктах Києва врятовано 23 особи (з них 8 дітей) та 58 осіб загинули, а саме: на нар. Дніпро – 22 особи, на нар. Десенка – 3 особи, на озерах – 28 осіб, на інших водоймах міста – 5 осіб.

Як писали "Коментарі", в адміністративному приміщенні за адресою вул. Червоноткацька, 52 сталося загоряння. Коли рятувальники прибули, вони одразу виявили місце, де виникла пожежа: ним виявився перший поверх будівлі. На момент прибуття пожежної служби вогонь охопив площу приміщення в 20 квадратних метрів, але рятувальникам вдалося впоратися з пожежею за годину. Загалом на місце пожежі виїхало 25 співробітників служби порятунку, а на місці з ними прибуло 6 одиниць пожежної техніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися