У Києві в готелі виявили мертву адвокатку: подробиці (Фото)

В одному зі столичних готелів виявили мертвою адвокатку Наталію Шаповал

В українській столиці виявили мертвою відому адвокатку з Кременчука Наталю Шаповал – її тіло поліція знайшла у готельному номері. Про це з посиланням на власні джерела повідомило регіональне видання "Кременчуцька газета".

Відомо, що адвокати з Кременчука повідомили у правоохоронні органи та заявили, що з колега не виходить на зв'язок. Поліція перевірила готельний номер, де зупинилася жінка, там було знайдено її тіло без ознак життя. Труп було направлено на експертизу.

Шаповал вела приватну адвокатську діяльність, а також була викладачем кафедри теорії, історії держави та права у Кременчуцькому національному університеті.

Нагадаємо, що нещодавно у Дарницькому районі української столиці на Осокорках виявили труп 36-річного бійця АТО, він зловживав алкоголем та проживав у занедбаній будівлі. Відомо, що після повернення з війни на Донбасі чоловік працював на будівництві, винаймав житло і намагався звикнути до нормального життя, проте йому не вистачало грошей на оренду кімнати. Влітку 2021 року він переселився до занедбаного будинку на Славутичі. Через мізерне фінансове становище загиблий почав зловживати алкоголем, він знайшов товаришів по чарці в районній наливайці, з якими прожив місяць у покинутому будинку.

Собутильник загиблого проговорився, що виявив тіло свого товариша в кущах, боявся заявити в поліцію, бо вже мав судимість. Разом зі своєю подругою він затягнув тіло до занедбаного будинку, де воно пролежало понад добу. Труп загиблого ветерана був понівечений, його друзі вважають, що смерть настала внаслідок вбивства.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://kg.ua/news/shapoval


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ирина

23 грудня 2021, 07:56

Проверяйте тексты на грамотность.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися