Шуба до підлоги та відверте декольте: помічниця заступника міністра освіти вразила своїм вбранням

Помічниця заступника міністра освіти обрала відвертий образ на офіційний прийом із мером Львова, чим просто "підірвала" соцмережі

Фото помічниці заступника міністра освіти були опубліковані Віктором Громовим, шеф-редактором порталу "Освітня політика".

На фото зображені чоловіки-учасники прийому, зокрема й мер Львова Андрій Садовий. Цю фотографію було зроблено з гостями офісу мера міста, коли заступник міністра освіти та науки України Ігор Гарбарука відвідав з візитом мера Львова.

На фото заступник міністра стоїть біля своєї помічниці Крістіни Тишкун, яка через дуже відверте декольте на сукні дуже яскраво виділяється на фото серед інших гостей у строгих темних костюмах. Також на дівчині була довга хутряна шуба до підлоги та чобітки з дуже високим підбором. Її роль у цьому візиті полягала в огляді роботи науково-практичних центрів і відвідуванні форуму енергоефективності.

Користувачі соцмереж буквально "вибухнули" коментарями під публікацією з фотографією Крістіни. Люди пишуть про те, що "дівчині не вистачило часу, щоб переодягнутися після нічного клубу, у чому була, у тому й поїхала (на зустріч із президентом Львова)" і "відразу можна побачити всі... реформи в освіті".

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що Віталій Кличко прокоментував інцидент із візитом Ангели Меркель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

27 грудня 2021, 15:13

Сама ты гарбарука.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися