У Києві на Трухановому острові згорів комплекс ЮБК (Відео)

У столиці на території Труханового острова згорів знаменитий клуб ЮБК

В українській столиці на Трухановому острові згорів знаменитий розважальний комплекс ЮБК — пожежа сталася в ніч проти 4 січня. Про це стало відомо із повідомлення на Telegram-каналі "Київ оперативний".

Відомо, що вогонь охопив одне з приміщень клубу опівночі. Пожежа була настільки масштабною, що її бачили очевидці з набережної. За попередніми даними, вогонь знищив одне із приміщень закладу.

Нагадаємо, у Києві під час гасіння пожежі у приватному будинку знайшли тіло жінки. Пожежа сталася у перший день нового року у Дарницькому районі столиці. На вулиці Єлизавети Чавдар горів одноповерховий будинок. Менш як за годину пожежу вдалося загасити. У будинку горіли меблі та особисті речі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у двох районах Києва сталися пожежі - горів гаражний кооператив та вантажний автомобіль. Пожежа на території гаражного кооперативу сталася у Деснянському районі столиці. На Троєщині горіло три двоповерхові гаражі. Була загроза поширення вогню на розташовані поруч будівлі. Пожежу на площі 140 квадратних метрів гасили понад дві години десятки рятувальників. Ще одна пожежа сталася у Голосіївському районі Києва. На Столичному шосе вщент згорів вантажний автомобіль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися