У Києві попрощалися з офіцером СБУ, який загинув на Донбасі

Провести Героя України в останню путь прийшли тисячі людей

У Києві сьогодні відбулася церемонія прощання зі співробітником Центру спецоперацій СБУ, підполковником, Героєм України Дмитром Каплуновим, який раніше загинув у зоні ООС. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Провести Героя України в останню путь прийшли тисячі людей - колеги, бойові побратими, керівництво СБУ та небайдужі кияни.  

Нагадаємо, що 1 грудня на лінії зіткнення на сході України диверсійно-розвідувальна група ворога зробила спробу прориву в тил позицій Об'єднаних сил. Командування ООС задіяло резервну групу, до складу якої входили двоє бійців спецпідрозділу Центру спеціальних операцій СБУ - Дмитро Каплунов та Денис Волочай. Під час бойового зіткнення внаслідок вибуху міни бійці дістали поранення, несумісні з життям, і загинули на місці.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на розвиток транспортної інфраструктури Києва виділять більше 83 млрд грн. Протягом найближчих 4 років для Києва закуплять понад 400 трамваїв, тролейбусів та електробусів. Кошти на столичний транспорт передбачені у програмі розвитку транспортної інфраструктури (на 2019 – 2023 роки). 


Джерело: https://ssu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися