У Києві на Трухановому острові згорів яхт-клуб (ФОТО, ВІДЕО)

Це вже друга пожежа за добу на Гідропарку

У Києві на Трухановому острові після пожежі у розважальному клубі згорів яхт-клуб. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, сьогодні, 4 січня, на території Гідропарку загорілася двоповерхова будівля непрацюючого яхт-клубу “Фрегат”. Пожежу на площі 50 квадратних метри вдалося загасити за півгодини. З вогнем боролися п'ятнадцять пожежників та три одиниці спецтехніки. Жертв та постраждалих немає.

Це вже друга пожежа у Дніпровському районі Києва на території Гідропарку за добу. Цієї ночі на Трухановому острові вщент згорів розважальний комплекс "Південний берег Києва". За даними ДСНС у Києві, ліквідувати пожежу на площі 500 квадратних метри вдалося за півтори години. За цей час вогонь повністю знищив одноповерхову дерев'яну будівлю. Жертв та постраждалих немає.

Причину та обставини пожежі встановлюють правоохоронці. Власники розважального комплексу "Південний берег Києва" вже заявили про підпал, пообіцяли відновити заклад та повідомити подробиці надзвичайної події.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися