У Києві через піротехніку до лікарень потрапили дві людини

Зокрема дитина 2016 року народження

Протягом новорічних свят у Києві через використання піротехнічних виробів постраждало дві особи, зокрема неповнолітня особа. Про це повідомили в Київській ДСНС.

 

У новорічну ніч за адресою Тираспольська, 47, що у Шевченківському районі столиці, від піротехнічного виробу постраждала дитина 2016 року народження. За словами матері, вона вистрілила із хлопавки та стороннє тіло потрапило дитині в очі. Дівчинку госпіталізували.

 picture

Ще один нещасник випадок стався вдень 1 січня. Медики надали допомогу чоловікові 1998 року народження, який постраждав через вибух піротехнічного виробу. Як повідомила дружина потерпілого, вони гуляли разом з дитиною й помітили на землі щось схоже на піротехнічний виріб, який димів. Чоловік, аби розгледіти, нахилився і в цей час пролунав вибух. Дружина та дитина не постраждали, а от чоловіка з термічними опіками обличчя, лівого передпліччя та очей госпіталізували в лікарню.

 

Нагадаємо, ще у 2019 році Київська міська рада на засіданні заборонила використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних виробів до кінця війни на Донбасі. Депутати міської ради затвердили порядок організації та проведення недержавних масових громадських заходів у столиці, згідно з яким заборонено проведення масових заходів розважального характеру на Алеї Героїв Небесної Сотні і вулиці Трьохсвятительській в межах Стіни пам'яті загиблих Героїв. Крім того, в Києві забороняється використання феєрверків, салютів та інших розважальних заходів і видовищ з використанням піротехнічних виробів на період стримування збройної агресії на Донбасі.


 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися