У Києві заборонили салюти і феєрверки до кінця війни на Донбасі

Також заборонено проводити святкові заходи на Алеї Героїв Небесної Сотні

Київська міська рада на засіданні у четвер, 19 грудня, заборонила використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних виробів до кінця війни на Донбасі. Про це повідомляє прес-службу Київміськради.

Повідомляється, що депутати міської ради затвердили порядок організації та проведення недержавних масових громадських заходів у столиці, згідно з яким заборонено проведення масових заходів розважального характеру на Алеї Героїв Небесної Сотні і вулиці Трьохсвятительській в межах Стіни пам'яті загиблих Героїв. Крім того, в Києві забороняється використання феєрверків, салютів та інших розважальних заходів і видовищ з використанням піротехнічних виробів на період стримування збройної агресії на Донбасі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі",  під час новорічно-різдвяних святкувань у центрі столиці обмежать рух транспорту. Обмеження будуть діяти з 14 грудня 2019 року по 12 січня 2020 року. Крім того, будуть внесені зміни в роботу наземного пасажирського транспорту. А з 14 грудня 2019 року до 19 січня 2020-го рух автомобільного транспорту обмежать на Контрактовій площі.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися