На Виноградарі у мешканців одного ЖК тарифи на електроенергію виявились втричі більшими

Жителі ЖК “Крістер Град” звинувачують забудовника

Мешканців мікрорайону Виноградар в Києві  отримали неймовірні платіжки за грудень. В них ціни на електроенергію  виявились втричі більшими, ніж у киян з інших районів Києва. Мешканці звинувачують  в цьому забудовника.  В цій неприємній ситуації опинилися власники квартир в будинку № 5 по вулиці Сергія Данченка, в Подільському районі.

Жителі ЖК “Крістер Град” звинувачують забудовника у тому, що той протягом 5 років так і не спромігся передати 25-поверховий будинок на понад 720 квартир на баланс міських електромереж.

Як писали "Коментарі", в українській столиці очікується зростання тарифів на водопостачання та водовідведення. Таке рішення 22 грудня ухвалила Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. Про це повідомили у прес-службі "Київводоканалу". Тарифи було підвищено для 45 водоканалів, зокрема й для київського. Таким чином, у 2022 році тариф за централізоване водопостачання та водовідведення становитиме 30,384 гривень за кубометр із ПДВ. Підвищення тарифів спричинене подорожчанням інших природних ресурсів та енергоносіїв.


 

Читайте также