Під Києвом чоловік жорстоко вбив свою вагітну дружину (Фото/Відео)

На Київщині п'яний чоловік забив до смерті свою вагітну дружину

У Баришівці на Київщині трапилося жорстоке вбивство – нетверезий чоловік забив кулаками до смерті свою вагітну дружину внаслідок сварки. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

Відомо, що трагедія сталася 10 січня - 30-річний чоловік вчинив сварку зі своєю вагітною дружиною і вбив її. Поліція дізналася про подію від медиків, які прибули на місце та констатували смерть жінки. На місце вбивства прибули патрульні, слідчі та керівництво поліції.

З'ясувалося, що чоловік вдягнув додому нетверезим і почав ображати свою 34-річну дружину, виник конфлікт, внаслідок якого розлючений чоловік накинувся на дружину і завдав їй численних ударів по голові. Він зупинився лише тоді, коли помітив бездиханне тіло.

Зловмисника було затримано правоохоронцям. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років за умисне тяжке тілесне ушкодження.

Нагадаємо, що нещодавно у Дарницькому районі української столиці на проспекті Петра Григоренка жорстоко вбили сина радника Президента України Володимира Зеленського Олега Балабатька. Вбивство було скоєно в ніч на 6 листопада в Позняки. Загинув 27-річний Микола Балабатько, який був спортсменом та чемпіоном з джіу-джитсу. Він є сином Олега Балабатька, відомого бізнесмена із Запоріжжя та радника президента Зеленського з питань рекреації та туризму.

За інформацією поліції, у розважальному закладі між молодими людьми стався конфлікт, вони вийшли на вулицю, щоб розібратися, де супротивник ударив Миколи ножем, потерпілий помер на місці. Підозрюваний був затриманий поліцією.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися