У Києві жінка встромила ножа в сідницю власного чоловіка

Чоловік поцупив у жінки 300 гривень, за що і поплатився

Курйозний випадок стався на Борщагівці Святошинського району столиці. На вулиці Гната Юри очевидці стали свідками справжньої сімейної драми. У жінки "здали нерви", і вона встромила ножа в сідницю своєму чоловікові. Про це повідомляє "Магнолія-ТВ".

Інцидент стався близько полудня. За словами очевидців події, жінка продавала фрукти в одній з торгових наметів. Коли вона розрізала кавун, чоловік, який опинився поруч, стягнув в неї 300 гривень. Імовірно, він збирався зустрітися з друзями й гроші потрібні були на алкоголь. Один зі свідків стверджує, що чоловік і раніше зловживав спиртним.

Вчинок чоловіка розсердив жінку, вона погналася за ним, відібрала гроші та в пориві почуттів встромила ножа невдалому крадію в сідницю. Чоловікові довелося викликати "швидку допомогу", яка і відвезла потерпілого до лікарні. На місце оперативно підтяглися поліцейські, які з'ясовують подробиці того, що сталося.

Як повідомляв портал "Коментарі", під Києвом в місті Вишневому трапилася масова бійка зі стріляниною. Конфлікт стався між компаніями молодих людей на території стадіону поруч з парком "Оріон". У бійці брали участь 15-20 осіб. Спочатку вони билися, потім вирішили влаштувати перестрілку, в результаті якої один хлопець отримав вогнепальне поранення в ногу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися