У Києві дерево впало на автівку з людьми, є загиблі (ФОТО)

Подробиці трагедії розповіли рятувальники

У Святошинському районі Києва величезне дерево розчавило автомобіль, в якому знаходились люди. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці.

Надзвичайна подія сталася ввечері 14 січня. Внаслідок негоди та штормового вітру дерево впало на автомобіль на вулиці Верховинній, 34. Рятувальникам довелося деблокувати чоловіка з розтрощеного автомобілю за допомогою спецтехніки. В автівці затиснуло водія та пасажирку. До прибуття рятувальників жінку вивільнили з автомобілю та передали медикам свідки надзвичайної події. Водій загинув.

Щоб прибрати з автомобілю величезне дерево, рятувальникам довелось викликати автокран. Лише після того, як вивільнили автівку з під дерева, з використанням спеціального обладнання деблокували тіло загиблого чоловіка та передали правоохоронцям. Під час падіння дерево пошкодило лінію електромереж — впав стовп та проводи, які пошкодили близько десятка автівок.

Про погіршення погоди у Києві постійно попереджають в Українському гідрометцентрі. Зокрема, у суботу, 15 січня, синоптики прогнозують у столиці штормовий вітер. Цієї суботи у Києві буде хмарно з проясненнями. Вночі очікується невеликий мокрий сніг, вдень — без істотних опадів. На дорогах столиці — місцями ожеледиця. У Києві температура вдень 15 січня коливатиметься від нуля до двох градусів тепла.

Нагадаємо, у Києві через погіршення погодних умов та снігопад тимчасово заборонили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Обмеження в’їзду до Києва великогабаритного транспорту чинне з 9 січня. Водіїв вантажних автомобілів просять врахувати цю інформацію та заздалегідь планувати маршрути. Заборону на в’їзд до столиці ввели, щоб мінімізувати затори на дорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися