У Києві прогнозують погіршення погоди

Мешканців попередили у Гідрометцентрі

У Києві в суботу, 15 січня, прогнозують штормовий вітер. Про це попереджає Український гідрометцентр, передають "Коментарі".

За прогнозами синоптиків, цієї суботи у Києві буде хмарно з проясненнями. Вночі очікується невеликий мокрий сніг, вдень — без істотних опадів. На дорогах столиці — місцями ожеледиця. У Києві температура вночі коливатиметься від нуля до двох градусів морозу, вдень — від нуля до двох градусів тепла.

Під час такої погоди з сильним вітром радять щільно зачиняти вікна, а на вулиці — триматися якомога далі від дерев, особливо тополь, ліній електропередач і рекламних щитів. Водіям радять не паркуватися біля дерев.

Нагадаємо, у Києві через погіршення погодних умов та снігопад тимчасово заборонили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Обмеження в’їзду до Києва великогабаритного транспорту чинне з 9 січня. Водіїв вантажних автомобілів просять врахувати цю інформацію та заздалегідь планувати маршрути. Заборону на в’їзд до столиці ввели, щоб мінімізувати затори на дорогах і забезпечити рух снігоприбиральної техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на трьох комунальних ринках Києва планують облаштувати паркувальні зони для покупців. Проблему з відсутністю паркінгів біля Бессарабського, Володимирського та Житнього ринку обговорили під час наради у мерії.

Тим часом у Києві на Подільському мосту й взимку триває будівництво метро на Троєщину. У столиці також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітену на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт взимку, можна подивитися з висоти.

Нагадаємо, наприкінці 2021 року мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської.

Читайте також та дивіться відео, як поблизу Дарницького мосту будують величезну естакаду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися