Поблизу Дарницького мосту будують величезну естакаду

Що відомо про будівельні роботи

У Києві поблизу Дарницького мосту збудують величезну транспортну розв’язку. Про виконання робіт розповів заступник генерального директора групи компаній "Автострада", яка виграла тендер на будівництво лівобережної естакади, Дмитро Троєкуров, передають "Коментарі".

Комплексна експозиція проєкту добудови Дарницького мосту, відомого як Міст Кірпи, була представлена на форумі "Велике будівництво: дороги та мости", який відбувся наприкінці минулого року.

"Лівий берег міста Києва, переїзд основний — міст, який відкритий, і ось де ця розв’язка на макеті. Це відповідно з'їзди на Набережну, заїзд і подальший рух на лівий берег", — прокоментував експозицію Троєкуров.

За його словами, розпочате у 2021 році будівництво біля Дарницького мосту активно триває.

"Працюємо у дві зміни. Активно тривають бурові роботи під палі. У 2022 році проєкт буде закінчений і введений в експлуатацію. Ми та кияни сподіваємося, що це покращить транспортну стратегію міста Київ", — підсумував представник підрядника.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що цього року розпочнуть будівництво Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва. На проєкт вже оголосили тендер на пошук підрядника для виконання робіт. Йдеться про ділянку від автомобільної дороги "Київ – Ковель – Ягодин" (М-07) до траси "Київ – Чоп" (М-06) у Київській області.

Окрім того, у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу. 

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення по Подільському  мосту. 

Читайте також, що у Києві цього року зростуть ціни на проїзд — коли та наскільки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

2 лютого 2022, 16:26

Не Яготин, а Ягодин

Николай

4 січня 2022, 22:05

Фейкомёты!!!! Во первых! Это не новое строительство а недострой с 2009 года! Съезды с Дарницкого моста до сих пор не сделаны, так как заказчик (УкрЗализныця) должны застройщику миллиарды гривен! Во вторых! Никто его не собирается достраивать... Помойка - издание

Андрей

4 січня 2022, 16:25

Строят и будут строить 2 большие разницы. Зачем врать??

Виктор

4 січня 2022, 10:43

Ещё бы заезд на мост с правого берега сделали с выдубичей (промзоны железнодорожного шоссе)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися