У Києві триває ремонт Дарницького мосту (ВІДЕО)

Як ремонтують та що вже зробили

У Києві капітально ремонтують Дарницький міст. Які зміни вже є на інфраструктурному об’єкті на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Роботи біля Дарницького мосту виконують в рамках національної програми "Велике будівництво". Автор кадрів, які зроблені 28 грудня, зазначає, що вже можна побачити значні зміни.

"Видно дві бурові. Пролетимо над будівельним майданчиком, над мостом, подивимося на роботи поблизу. Тут пробурили та забетонували половину буронабивних паль, необхідних для спорудження лівобережної розв'язки", — коментує блогер.

Автор кадрів також повідомляє, що мостові роботи виробляються за допомогою двох потужних бурових установок. Діаметр буріння установки складає 1,5 метри, глибина – до 48 метрів. Крім буріння біля Дарницького мосту триває виготовлення металевих конструкцій, бетонні та інші роботи.

"Проєктом будівництва лівобережної розв'язки Дарницького мосту передбачається будівництво двох з'їздів на Дніпровську набережну (у бік проспекту Бажана та у бік мосту Патона) та заїзду на міст (з боку проспекту Бажана). Основні роботи планується завершити до кінця 2022 року", — йдеться у дописі Мухлиніна.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Територію біля споруди та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу, пообіцяв мер столиці Віталій Кличко. Окрім того, мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення по Подільсько-Воскресенського мосту. Йдеться про автомобільний переїзд із лівого на правий берег.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися