Кличко анонсував будівництво естакади на Шулявському мосту

Мер Києва розповів подробиці

У Києві розпочнуть будівництво транспортної розв’язки на Шулявському шляхопроводі. Про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко, передають "Коментарі".

Територію біля Шулявського мосту та підземний перехід, які зараз перебувають у жахливому стані, приведуть до ладу, пообіцяв очільник столиці.

"Ми будем приводити до нормального стану, коли повністю запустимо ділянку. Ми знаємо, що завод "Більшовик" зараз вже купили. Ми провели переговори, і нам будуть передавати п’ятий цех, де ми зможемо функціонально зробити розв’язку. У наступному році плануємо здати цей об’єкт, як потрібно — з озелененням", — повідомив Кличко.

Окрім того, мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення по Подільсько-Воскресенського мосту. Йдеться про автомобільний переїзд із лівого на правий берег, уточнив мер столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві майновий комплекс державного підприємства "Електронмаш" став приватною власністю. Під час онлайн-аукціону завод продали у 14,5 раза дорожче від стартової ціни. У торгах, які тривали кілька годин, брали участь 22 компанії. Стартова ціна торгів була визначена у розмірі 66,7 мільйона гривень. Аукціон відбувався у три етапи. Переможцем за результатами торгів визнали ТОВ "Лортен Груп". Це підприємство отримало майновий комплекс "Електротяжмашу" за 970 мільйонів гривень. Завод "Більшовик" продали лише на 40 мільйонів гривень дорожче.

Засновник корпорації Kadorr Group Аднан Ківан вважає, що "Більшовик" можна було продати значно дорожче, а приватизація готувалася під конкретного забудовника.

Читайте також, приватизацією заводу "Більшовик" зайнявся Антимонопольний комітет України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

25 грудня 2021, 20:37

Без сомнений на развязке бабла распилят в два раза больше, чем за покупку завода заплатят.

Андрей

25 грудня 2021, 15:26

Шо бабки закончились, гагагга!

Александр

25 грудня 2021, 04:43

Виталя, следи за фонарным столбами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися