Кличко персонально гарантує відкриття Подільського мосту

Мер Києва зробив відповідну заяву

Мер Києва Віталій Кличко взяв на себе персональну відповідальність за відкриття автомобільного сполучення по Подільсько-Воскресенського мосту. Таку заяву очільник столиці зробив в ефірі телеканалу "Київ" передають "Коментарі".

Профільний заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Густелів звітував про відкриття Подільського мосту до кінця року, нагадав Кличко. Тому мер Києва, спираючись на його звіти, анонсував це відкриття, але коли стало зрозуміло, що дорожники не вкладаються в заплановані терміни, Кличко звільнив свого заступника.

"В кінці року, розуміючи те, що об’єкт не буде здано в експлуатацію, я звільнив профільного зама. Займаюсь зараз персонально цим об’єктом. Наступного року, щоб не було Подільсько-Воскресенський міст "поїде". Це вже моя персональна відповідальність. Я не скидаю це на замів, займаюсь цим персонально", — заявив Кличко.

Подільсько-Воскресенський міст відкриють до кінця наступного року під персональні гарантії мера Києва. Автомобільне сполучення буде раніше, запевнив очільник столиці. Мова йде про автомобільний переїзд з лівого на правий берег, уточнив мер Києва. "Місто свої зобов’язання повністю виконує стосовно фінансування, реалізації проєкту. Сподіваюсь у нас ніяких форс-мажорних моментів не буде. Міст буде відкрито", — підсумував Кличко.

У Києві на Подільському мосту й взимку триває будівництво метро на Троєщину. У столиці також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітена на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт у грудні можна подивитись з висоти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

3 січня 2022, 23:13

а подъезд к мосту на правом в каком состоянии?

Володимир

25 грудня 2021, 14:57

олег, Что-то, НЕ ОТКРЫЛ!!!

олег

24 грудня 2021, 17:59

И каким местом он это гарантирует? Открытие метро на Виноградарь в этом году он тоже гарантировал и что?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися