У Києві й взимку триває будівництво метро на Троєщину (ВІДЕО)

Що змінилось на будівельному майданчику

У Києві на Подільському мосту тривають будівельні роботи зі зведення метро на Троєщину поблизу Русанівських садів. Як виглядає будівельний майданчик на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

На кадрах видно, що на будівельному майданчику з’явилася нова техніка, але працівників небагато. "Вже повністю зібрали величезний кран Terex, на монолітних тунелях поки що пауза, залишився невеликий технічний проїзд. Повільно-впевнено росте стіна у ґрунті, поруч бурлять під палі. Червоний кран на тлі снігового ранку виглядає особливо велично", — прокоментував блогер.

Автор відео показав будівельний майданчик зі зведення метро на Троєщину з висоти та в деталях. "Ми всі сподівалися, що після окружної вся будівельна міць поїде на ПВМП, але поки що не судилося", — підсумував Мухлинін.

Мер Києва Віталій Кличко переніс терміни відкриття Подільсько-Воскресенського мосту, який поєднає Поділ та Троєщину. Відкриття автомобільного руху тут планується у 2022 році.


У Києві також тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітена на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт у грудні можна подивитись з висоти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Нагадаємо, у столиці триває будівництво пішохідного мосту на Оболонь. Які роботи вже виконали можна подивитися на відео з висоти.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталія

23 грудня 2021, 08:11

И не соромно Кличку за своє "запустим проїзд на Троєщину до кінця 2020 року..., до кінця 2021 року..., у 2022 році. Яка ціна Вашим "пустим словам". Поважали б хоч сам себе

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися