У Києві триває будівництво пішохідного мосту на Оболонь (ВІДЕО)

Які роботи вже виконали

У Києві тривають будівельні роботи зі зведення пішохідного мосту на Оболонь. Як просувається будівництво можна подивитись на відео з висоти, яке оприлюднив блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор кадрів зазначив, що деякі роботи на споруді вже виконали. "Політаємо над майбутнім пішохідним мостом на Оболоні. З південного боку більшість робіт завершено, далі справа за роботами на острові. З північного боку вже зроблено технічний міст на острів", — прокоментував відео блогер.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дніпровському районі Києва триває реконструкція торгівельного центру "Дитячий світ". Він розташований поблизу метро "Дарниця" на вулиці Малишка. "Автори планують максимально зберегти оригінальний модерністський фасад будівлі. Площу торговельного центру розширять на 15 тисяч квадратних метрів. В оновленому "Дитячому світі" планують розмістити дитячий розважальний центр, кінотеатр, кафе та ресторани. На даху передбачено зробити паркінг на 133 місць.

Нагадаємо, що у Києві огородили парканом територію стадіону "Старт" та почали реконструкцію спортивного об’єкту. Які роботи зараз виконують — можна подивитись з висоти. Окрім того, в історичному центрі української столиці розпочали будівельні роботи у колишньому четвертому цеху заводу "Арсенал" біля кінотеатру "Зоряний". На заводі планували відкрити нові фудхоли від мережі ресторанів. Це буде реконструкція з частиною демонтажу аварійних ділянок будівлі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися