У Києві розширяють площу ТЦ "Дитячий світ" (ВІДЕО)

Як тривають будівельні роботи можна подивитися з висоти

У Дніпровському районі Києва триває реконструкція торгівельного центру "Дитячий світ". Як будівельний майданчик та ТЦ виглядають зараз на відео з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

ТЦ "Дитячий світ" розташований поблизу метро "Дарниця" на вулиці Малишка, 3. "Автори проекту кажуть, що хочуть максимально зберегти оригінальний модерністський фасад. Фасад реставрують і змінять його колір, судячи з рендерів — на срібний", — зазначив автор відео.

За словами блогера, площу торговельного центру розширять на 15 тисяч квадратних метрів — до 48,5 квадратних метрів, з яких понад половину віддадуть в оренду. "В оновленому "Дитячому світі" планують розмістити дитячий розважальний центр, кінотеатр, кафе та ресторани. На даху передбачено паркування на 133 машиномісць", — прокоментував Мухлинін.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві огородили парканом територію стадіону "Старт" та почали реконструкцію спортивного об’єкту. Які роботи зараз виконують — можна подивитись з висоти.

Нагадаємо, в історичному центрі української столиці розпочали будівельні роботи у колишньому четвертому цеху заводу "Арсенал" біля кінотеатру "Зоряний". На заводі планували відкрити нові фудхоли від мережі ресторанів. Це буде реконструкція з частиною демонтажу аварійних ділянок будівлі.

Читайте також, як на реставрованій Арсенальній площі встановили фонтан з підсвіткою та відновили фасади Київської фортеці та Микільської брами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися