У Києві триває будівництво метро на Виноградар (ВІДЕО)

Які роботи ведуться зараз у столиці можна побачити з висоти

У Києві тривають будівельні роботи зі зведення лінії метрополітена на житловий масив Виноградар. Як виглядає інфраструктурний об’єкт з висоти показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Автор відео показав будівельний майданчик метро на Виноградарі. "Прекрасний сніжний ранок, зима заміла сліди будь-яких робіт. Почнемо з майданчика майбутньої станції Проспект Правди у районі середньої школи №242. Підлітав близько, літав низько, розглядаємо детально", — прокоментував відео Мухлинін.

Блогер також показав відкриту частину будівництва метро, на якій майже немає змін. "Затоплені котловани, відсутність будь-яких робіт. Далі у нас Мостицька. Можна подивитись, як збирають щит "Галина" на майданчику. Заглянемо за огорожі, подивимося, що внизу", — додав автор.


Додамо, що Голосіївський район Києва є однією з найкритичніших локацій щодо транспортної завантаженості. Зокрема, це виїзд зі столиці до Чабанів. Саме тому столична влада планує побудувати тут дві естакади, щоб розвантажити траси.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Нагадаємо, у столиці триває будівництво пішохідного мосту на Оболонь. Які роботи вже виконали можна подивитися на відео з висоти.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Иван

21 грудня 2021, 10:48

Продолжается?? Ребята летом кое-как начали раскрывать котлован на оборотных тупиках. На участках открвтой проходки до сих пор ни души, больше года. Продолжается :D

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися