У Голосіївському районі Києва збудують естакади: подробиці

Що відомо про розв'язання транспортних проблем столиці

Голосіївський район Києва є однією з найкритичніших локацій щодо транспортної завантаженості. Про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів виконувач обов’язки начальника комунальної організації "Київгенплан" Дмитро Ликов, передають "Коментарі".

"Критичними частками по дорогах ми маємо Голосіївський район. Це виїзд до Чабанів. Ми плануємо все ж таки зробити й адаптувати розв’язку біля "ВДНГ" із подальшою багаторівневою розв’язкою на Голосіївській площі", — повідомив в. о. начальника "Київгенплану".

За його словами, вулиці Голосіївська та Васильківська мають доволі велику прохідну спроможність для транспорту, але є проблеми.

"Дві точки уповільнюють рух", — зазначив Ликов.

Ще одним із пріоритетних завдань столичної влади є добудова Подільсько-Воскресенського мосту, який з’єднає Поділ із Троєщиною, розповів посадовець.

"Це й питання північного переходу — це продовження тематики Великої Кільцевої дороги, де запланована дворівнева розв’язка на вулиці Богатирській. Це проєктування й будівництво на перетині вулиці Богатирської та вулиці Полярній. Це найгостріші питання, вирішення яких дозволить значною мірою збільшити трафік", — підсумував керівник комунальної організації "Київгенплан".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко відкрив проїзд новою ділянкою Великої Кільцевої дороги. Трасу капітально відремонтували від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської з транспортною розв’язкою.

Нагадаємо, у столиці триває будівництво пішохідного мосту на Оболонь. Які роботи вже виконали можна подивитись на відео з висоти.

Читайте також, чому у Києві можуть змінити маршрути транспорту з лівого на правий береги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися