У Києві можна буде набрати свячену воду з цистерн: адреси

Кожна з водовозок проходить санітарну обробку

Напередодні Водохреща – 19 січня у столиці готують автоцистерни, які розвозитимуть питну воду для освячення. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації.

Кожна з водовозок проходить санітарну обробку: її дезінфікують із хлором, потім промивають чистою питною водою. Після цього представники лабораторій "Київводоканалу" відбирають проби води з водовозки та відправляють на аналіз щодо відповідності вимогам державних санітарних норм і правил.

Водовозки з освяченою водою будуть розташовані: 

18 січня: З 10:00 біля Храму Покрови пресвятої Богородиці, вул. Прирічна, 5а.

19 січня: З 8:00 до 10:00 біля храму Малої Теплої Софії, вул. Володимирська, 24; З 10:00 до 15:00 біля храму святих Першоверховних апостолів Петра та Павла, вул. Стеценка, 14; З 13:00 у Гідропарку біля каплиці Хрещення Господнього; З 9:00 біля Храму Покрови пресвятої Богородиці, вул. Прирічна, 5а.

Як повідомляли "Коментарі", у Києві під час святкування Водохреща на станції метро "Гідропарк" відкриють ще один вихід до міста. Східний вестибюль №2 відкриють для пасажирів у середу, 19 січня, для забезпечення належного перевезення киян і гостей столиці, а також для розвантаження станції метро "Гідропарк". Другий вихід під час святкування Водохреща працюватиме з 10:00 до 17:00. Вестибюль №1 — у звичайному режимі. У Київському метрополітені також закликали пасажирів дотримуватися карантинних заходів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися