На Київщині торгували жінками: відправляли в Стамбул на «секс-роботу»

Дівчатам, які мали досвід роботи в модельному бізнесі, пропонували роботу ескорту з наданням сексуальних послуг

Правоохоронці Київської області викрили міжнародний канал торгівлі людьми. Фігуранти вербували неповнолітніх українок з метою надання сексуальних послуг закордоном. Зокрема, в турецькому Стамбулі. Про це повідомили в поліції Київщини.

Дівчатам, які мали досвід роботи в модельному бізнесі, пропонували роботу ескорту з наданням секс-послуг. Злочинну схему викрили під час спроби відправки двох українок закордон.

Організаторами злочинної схеми виявились 38 та 42-річна мешканки Бориспільського району. Вони "працювали" понад рік.

 Зловмисниці розміщували оголошення щодо високооплачуваної роботи за кордоном для жінок. Пропонували 5 тисяч доларів за 2 тижні. Жертвами зловмисниць ставали студентки, які потребували грошей. Їм пропонували працевлаштування з подальшим наданням сексуальних послуг у Стамбулі.

Дівчатам оплачували квитки та проживання в бюджетних готелях. За день у дівчат було від 5 до 7 "клієнтів".

Під час обшуків правоохоронці вилучили речові докази та записи, які свідчили про те, що таким чином за кордон відправили понад 30 осіб. Вік дівчат був від 20 до 30 років.

Дівчата віддавали зловмисницям до 50% свого "заробітку".

Правоохоронці затримали 38-річну організаторку, який повідомили про підозру за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від п’яти до 12 років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляли "Коментарі", мешканку Києва, яка втягувала неповнолітніх у заняття проституцією, затримали правоохоронці Київщини.

На території столиці та Київщини 28-річна киянка організувала "бізнес" з надання сексуальних послуг. До цього жінка залучала неповнолітніх дівчат, повідомляють у поліції. Сутенерка розміщувала в інтернет рекламу сексуальних послуг, а для дівчат, які їх надавали, зокрема й неповнолітніх, орендувала квартири. За даними поліції, вартість сексуальних послуг складала 1800 гривень за годину, щоденний обіг грошей — 10 тисяч гривень.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися