Сутенерка з Києва втягувала неповнолітніх у заняття проституцію (ВІДЕО)

Подробиці про незаконний "бізнес" на дівчатах розповіли правоохоронці

Мешканку Києва, яка втягувала неповнолітніх у заняття проституцією, затримали правоохоронці Київщини. Про це розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

На території столиці та Київщини 28-річна киянка організувала "бізнес" з надання сексуальних послуг. До цього жінка залучала неповнолітніх дівчат, повідомляють у поліції. Сутенерка розміщувала в інтернет рекламу сексуальних послуг, а для дівчат, які їх надавали, зокрема й неповнолітніх, орендувала квартири. За даними поліції, вартість сексуальних послуг складала 1800 гривень за годину, щоденний обіг грошей — 10 тисяч гривень.

Сутенерку затримали. Жінці оголосили підозру за ч. 2 та ч. 3 ст. 303 Кримінального кодексу України. Запобіжний захід для неї повинен обрати суд, додали у поліції.


Нагадаємо, у Броварах місцевий мешканець побив та зґвалтував молоду жінку, яка приїхала до нього у гості. Киянка звернулася до поліції Броварів та повідомила, що її зґвалтував знайомий чоловік. За словами 22-річної жительки Києва, він запросив її у гості до свого будинку. Там чоловік зв’язав їй руки та ноги, побив та зґвалтував. Коли на місце події прибули правоохоронці та медики, чоловік намагався втекти з оселі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Подолі затримали 35-річного педофіла, який втік з під варти та майже добу зловмисник ховався в трубі. Чоловіка звинувачують у зґвалтуванні 13-річної дитини. Під час відпрацювання території Подільського району столиці поліція отримала інформацію про можливе місцезнаходження втікача. Підозрюваний ховався в трубі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися