У Києві на Харківському шосе чоловік застрелився на порозі лікарні (Фото/Відео)

В українській столиці на Харківському шосе чоловік скоїв самогубство на порозі лікарні

У Дарницькому районі української столиці сталася смертельна трагедія — на Харківському шосе чоловік вчинив самогубство на порозі туберкульозного відділення лікарні, вистріливши у голову. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що чоловік застрелився на порозі туберкульозного відділення, вистріливши у голову з вогнепальної зброї. Смерть настала миттєво, за попередньою інформацією, загиблому було від 40 до 45 років.

Причина самогубства поки що невідома, на місці працювали правоохоронці, які з'ясують обставини трагічного випадку.

Нагадаємо, що нещодавно у Києві на Троєщині посеред вулиці помер чоловік, а його тіло пролежало на місці трагедії понад годину. Інцидент трапився на перехідній доріжці на вулиці Оноре Де Бальзака. За повідомленнями місцевих жителів, на місце приїхала карета швидкої допомоги та наряд поліції, проте тіло просто накрили, щось записали та поїхали. Повз накритий труп ходили діти та мами з візочками.

У поліції Києва повідомили, що на Троєщині раптово помер місцевий житель 1952 року народження. На тілі не знайшли слідів насильницької смерті, чоловікові стало погано, та він раптово помер. На місце приїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала пригоду та поїхала на інший виклик. На місце подій приїхали родичі чоловіка, який вирішили чекати на приїзд санітарів. Правоохоронці пояснили, чому тіло довго не могли забрати. У поліції Києва повідомили, що санітари, які забирають тіла, не справляються з раптовими смертями, які постійно трапляються у місті.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися