Загинуло троє людей: на трасі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП (Фото)

На території Київської області на Одеській трасі у ДТП з вантажівкою загинуло троє людей

На трасі державного значення сполученням Київ-Одеса на території Київської області сталася смертельна ДТП, яка забрала життя трьох людей. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікували у Facebook-спільноті "dtp.kiev.ua".

Відомо, що неподалік Василькова на Одеській трасі водій автомобіля Daewoo Lanos влетів під припарковану фуру. Легковий автомобіль буквально перетворився на купу металу. Внаслідок ДТП троє людей загинули. На місці трагедії працюють правоохоронці, медики та рятувальники.

Нагадаємо, що нещодавно на Чернігівщині сталася страшна ДТП з маршрутним автобусом і вантажним автомобілем, яке забрало життя 10 людей. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Відомо, що вранці 7 грудня біля селища Брусилів Чернігівського району сталося зіткнення вантажного автомобіля та маршрутки "Чернігів-Сосниця". За попередніми даними, у ДТП загинуло 10 людей, 7 людей отримали травми. Рятувальники на місці надавали допомогу постраждалим і деблокували тіла загиблих.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Григорий

24 січня 2022, 10:57

Парковать фуры а также другие транспортные средства на обочинах трасс категорически ЗАПРЕЩЕННО. В нас больше всего транспортных аварий происходят из-за не соблюдением правил дорожного движения то нет установленного знака то разметки. То мажоры им все можно. То права купил. ВСЕ УЧАСТНИКИ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ ДОЛЖНЫ СОБЛЮДАТЬ ПРАВИЛА ДВИЖЕНИЯ. ХОТЯТ ПЕРЕДАТЬ АВТОМАГЕСТРАЛИ В ЧАСТНЫЕ РУКИ ПУСТЬ И СМОТРЯТ ЗА СОБЛЮДЕНИЕМ ПРАВИЛ ДВИЖЕНИЯ И ТАКЖЕ НЕСУТ СОЛИДАРНУЮ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися