У Києві на бульварі Перова чоловік влаштував різанину та викинувся з вікна (Відео)

У Дніпровському районі столиці на бульварі Перова чоловік влаштував різанину та викинувся з вікна

У Дніпровському районі української столиці на житловому масиві Воскресенка сталася трагедія — чоловік влаштував різанину через конфлікт із дочкою, а потім намагався покінчити життя самогубством. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікували у Facebook-спільноті "Автопатруль Майдан".

Відомо, що між батьком та його дочкою почався словесний конфлікт, а дівчина покликала на допомогу знайомого, щоб заспокоїти батька. У відповідь він схопив ніж і завдав поранень у руки та шию доньці та хлопцю.

Після цього чоловік вистрибнув у вікно четвертого поверху, але вижив, отримавши численні переломи. Йому надали першу допомогу та передали медикам. На місці подій також працювали патрульні та слідчі.

Нагадаємо, що нещодавно у Дарницькому районі української столиці на проспекті Петра Григоренка жорстоко вбили сина радника Президента України Володимира Зеленського Олега Балабатька. Відомо, що вбивство було скоєно у ніч проти 6 листопада на Позняках. Загинув 27-річний Микола Балабатько, який був спортсменом та чемпіоном з джіу-джитсу. Він є сином Олега Балабатька, відомого бізнесмена із Запоріжжя та радника президента Зеленського з питань рекреації та туризму.

За інформацією поліції, у розважальному закладі між молодими людьми стався конфлікт, вони вийшли на вулицю, щоб розібратися, де супротивник ударив Миколи ножем, потерпілий помер на місці.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

25 січня 2022, 09:17

НАРКОТИКИ АЛЬФА ПВП, КОТОРЫЕ КРЫШУЮТ МЕНТЫ, УВЕРЕННО ЗАНИМАЮТ СВОЮ НИШУ В КИЕВЕ))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися