У Києві ревнивий чоловік до смерті побив товариша

Постраждалого госпіталізували в лікарню, де він незабаром помер

Правоохоронці Києва затримали чоловіка, який на грунті ревнощів позбавив життя свого товариша. Про це повідомляють в Національній поліції Києва.

Так, згідно з опублікованою інформацією, про інцидент повідомили столичні медики, які звернулися в поліцію. Вони госпіталізували чоловіка з вулиці Кочури - людина була без свідомості та мала багато травм голови. Пізніше чоловік помер. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка належним чином задокументувала злочин.

Слідчі з'ясували, що раніше між двома чоловіками стався конфлікт нібито через те, що потерпілий раніше виявляв надмірну симпатію до дружини опонента. Це не сподобалося ревнивому чоловікові, і він напав на товариша і став бити. Поліція затримала ревнивця, який зізнався в скоєному. Зловмисником виявився уродженець Житомирської області, 1989 року народження. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", в поліції прокоментували резонансне вбивство бізнесмена Ігоря Плекана, якого розстріляли на очах у семирічного сина. Нагадаємо, що кілер відкрив прицільний вогонь з пістолета по Тoyota Сamry, в якій знаходилися 44-річний бізнесмен і його 7-річний син.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися