Не проїде навіть швидка: у Києві на Оболоні провалився асфальт (Фото)

В Оболонському районі українській столиці в одному із дворів провалився асфальт

В Оболонському районі української столиці на вулиці імені Маршала Тимошенко сталася аварія - в одному з дворів провалився асфальт біля багатоповерхового будинку. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала місцева мешканка Марія Попадинець на своїй сторінці у Facebook.

Відомо, що на вулиці Маршала Тимошенко, 4 утворився провал асфальту на в'їзді у двір житлового будинку, жінка зазначила, що діаметр провалу становить близько півтора метра. На знімку можна помітити, що навіть мікроавтобус не може потрапити у двір, а аварійну ділянку навіть не убезпечили стрічкою.

Мешканці двору звернулися до Оболонської районної адміністрації, оскільки через цей провал у дворі не зможе проїхати навіть карета швидкої допомоги.

Нагадаємо, що дорожній рух через вулицю Ентузіастів на Русанівці частково перекрито через капітальні ремонтні роботи. Перший етап робіт включає оновлення дорожнього покриття на ділянці від бульвару Шамо до північної частини Русанівської набережної. У "Київавтодорі" додали, що часткове обмеження руху передбачає організацію одностороннього руху автомобілів у напрямку станції метро "Лівобережна". У проекті виконання ремонтних робіт заявлено, що під час виконання планується не тільки оновлення дорожнього покриття на вул. Ентузіастів, а й капітальний ремонт магістралі районного значення Русанівки: загалом буде відремонтовано ділянку дороги завдовжки 2,7 км, а вартість робіт дорівнює 292 мільйонам гривень. На капремонт усієї ділянки піде 7 місяців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися