У Києві на місці передбачуваного бомбосховища з'явився стриптиз-клуб

Один із підвалів у центрі Києві, який був відведений під бомбосховище, перетворився на стрип-клуб: охорона закладу переконує, що пустить усередину всіх у разі вторгнення безкоштовно

Служба охорони закладу для дорослих повідомляє, що вхід до клубу, який називається "Пентхаус", коштує 400 гривень у будні, однак у разі агресії з боку Росії, яка може виявлятися у бомбардуваннях, усіх, кому потрібно буде сховатися, до закладу пустять безкоштовно.

Будь-який гість чи мешканець Києва матиме можливість сісти на шкіряне крісло за столиками, але поки що незрозуміло, чи має адміністрація клубу якийсь план дій на випадок, якщо така ситуація таки виникне.

Окрім цього стриптиз-клубу, Київ оснащений великою кількістю бомбосховищ. Доступних точок достатньо, щоб помістити всіх, хто потребує укриття, а знайти найближче укриття можна буде за допомогою інтерактивної карти, яку представляє Київська міська державна адміністрація.

Для того, щоб сховатися у разі бомбардування, підійдуть не лише спеціальні споруди, представлені бомбосховищами та укриттями. З метою порятунку кияни можуть використати також зоомагазини, підвали комунальних установ, аптеки та підземні паркування. Ці місця є безпечними у разі бомбардування. Також як притулок кияни зможуть використати підземний простір метрополітену .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


София

31 січня 2022, 17:47

Успокаивает. Похоже, войны точно не будет. Но не исключен и "пир во время чумы".

София

31 січня 2022, 17:47

Успокаивает. Похоже, войны точно не будет. Но не исключен и "пир во время чумы".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися