COVID у Києві: за добу понад 2300 нових випадків

Всього за період пандемії у Києві – 367 993 підтверджених випадків захворювання

У понеділок, 31 січня, в українській столиці виявили 2363 нових випадків захворювання на коронавірус. При цьому п'ятеро людей померли. Про це повідомив мер Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко.


Усього за період пандемії у Києві – 367 993 підтверджених випадків захворювання. 8510 людей померли. Одужали минулої доби 873 особи.


Коронавірусна хвороба (COVID-19) – це інфекційне захворювання, спричинене вірусом SARS-CoV-2. Більшість людей, інфікованих вірусом, відчувають респіраторне захворювання легкого та середнього ступеня тяжкості й одужують без спеціального лікування. Однак деякі серйозно хворіють і потребують медичної допомоги. Люди похилого віку й ті, хто має супутні захворювання, такі як серцево-судинні захворювання, діабет, хронічні респіраторні захворювання або рак, мають велику ймовірність розвитку серйозних ускладнень. Захворіти на COVID-19 або померти може будь-хто у будь-якому віці.


Найкращий спосіб запобігти й уповільнити передачу – це бути добре поінформованим про хворобу та способи поширення вірусу. Захистіть себе й інших від зараження, тримаючись на відстані не менше 1 метра від інших, одягнувши належно підібрану маску та часто мийте руки або використовуйте засоби, що містять спирт. Зробіть щеплення, коли прийде ваша черга, та дотримуйтесь певних інструкцій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися