Києву загрожує екологічна катастрофа через завод на Дарниці: подробиці

Навколишнє середовище є основою нашого виживання та існування Землі.

В Дарницькому районі Києва може назріти екологічна катастрофа. На заводі “Радикал” знаходиться 200 тисяч тонн промислових відходів. З них 10 тисяч сильно насичені ртуттю.  Про це повідомив народний депутат Олександр Маріковський у Facebook.

Він та низка нардепів вимагають від генеральної прокурорки Ірини Венедіктової та керівника САП вирішення питань заводу “Радикал”.

Навколишнє середовище є основою нашого виживання та існування Землі. Навколишнє середовище – це сукупність навколишнього природного середовища навколо нас. Таким чином, охорона довкілля відноситься до захисту та збереження навколишнього середовища від жахливого впливу людської та техногенної діяльності.

Охорона навколишнього середовища є важливою проблемою, оскільки навколишнє середовище знаходиться на шляху до деградації. Це також розглядається як підходяща тема для композиції серед школярів. Нижче зібрано збірку довгих і коротких рефератів та комплект із десяти рядків про охорону навколишнього середовища. Учні можуть посилатися на ці зразки під час написання власних есе.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор Віктор

8 лютого 2022, 22:50

Депутат Шурик зарисовался.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися