Загинув миттєво: під Києвом чоловіка переїхали машина та маршрутка (Фото/Відео)

В Ірпені на Київщині чоловіка переїхали кілька автомобілів

На території Київської області в Ірпіні сталася смертельна трагедія - чоловіка переїхало кілька автомобілів, від отриманих травм постраждалий загинув на місці. Про це стало відомо їхнє повідомлення, яке опублікували на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Відомо, що трагедія сталася на вулиці Соборна, пішохода збив легковий автомобіль, а потім переїхало маршрутне таксі. Від отриманих травм він загинув. Причини та обставини трагічної події наразі невідомі. Свідків у аварії наразі немає.

Нагадаємо, що 6 лютого, на дорозі Київ-Чоп, у межах Бучанського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Київській області.

Подія трапилася близько 21:30. На місце події виїжджали працівники управління патрульної поліції та слідчі однієї з дільниць Бучанського райуправління поліції. Відомо, що на трасі зіткнулися вантажівка марки "Daf-ХF" та легковик "BAЗ-2111". Внаслідок цього постраждали пасажири ВАЗу. Один із них, 43-річний чоловік, помер на місці від отриманих травм. Іншого, молодого хлопця, госпіталізували каретою "швидкої" до лікарні в Бучі.

За даними поліції, вантажівка зіткнулася з легковиком, який їхав зустрічною смугою, коли робив маневр розвороту. Після аварії водій вантажівки поїхав з місця події. Патрульні з'ясували, хто був другим учасником смертельної аварії та наздогнали вантажівку. Молодого водія вантажівки затримали того ж вечора.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися