Що зробити для коректних нарахувань лічильників у Києві: інструкція

Щоб актуалізувати інформацію після перевірки лічильників, достатньо надіслати скан-копії документів

У КК "Центр Комунального Сервісу" (ЦКС) пояснили, що необхідно для коректних нарахувань лічильників. Лічильники обов'язково повинні бути вчасно повірені, опломбовані, а фактичні номери лічильників води та опалення в інфоблоках виконавців послуг (КП "Київтеплоенерго" та ПАТ АК "Київводоканал") в особистому кабінеті та у паперовому рахунку-повідомленні повинні бути тотожні за номерами, зазначеними у па обліку.


Щоб актуалізувати інформацію після перевірки лічильників, достатньо надіслати скан-копії документів, вказавши адресу проживання, через месенджер у Facebook або Skype. Зокрема, для цього потрібно надіслати:


свідоцтва про проходження перевірки;


протокол повірки/акт виконаних робіт із повірки лічильника (якщо повірка проводилася на місці без демонтажу лічильника) або акти демонтажу та монтажу лічильника й акти опломбування та розпломбування (якщо повірка проводилася з демонтажем);


фото лічильників на дату звернення.


Як повідомляли "Коментарі", центральна влада планує змінити систему оплати за комунальні послуги – для мешканців української столиці з'явиться можливість сплатити комуналку через єдину систему.


Відомо, що метою цього проекту є підвищення ефективності роботи у сфері ЖКГ. Система називатиметься "Простір житлово-комунальних послуг". Голова уряду заявив, що буде створено єдину інформаційно-аналітичну систему, яка працюватиме в електронному форматі — у ній українці зможуть отримати всі необхідні послуги, пов'язані з ЖКГ, а також оплачувати комуналку та надсилати скарги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися