На гірськолижній трасі травмувався підліток з Києва: що відомо

У Львівській області киянин отримав травму хребта, коли їздив на лижах

В середу, 9 лютого, до Служби порятунку зателефонували відпочивальники в горах. Люди повідомили, що на гірськолижному курорті травмувався неповнолітній і йому потрібна допомога в транспортуванні до медичного закладу. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

Відомо, що під час катання на лижах та проходження гірськолижної траси на горі Високий Верх 12-річний хлопчик сильно травмувався й не міг самостійно рухатися. Неповнолітній - мешканець Києва, на курорті перебував з рідними.

На допомогу дитині прийшли рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи. Чоловіки допомогли спустити потерпілого до підніжжя гір, де його передали медикам. Також вони надали першу медичну допомогу дитині.

Попередньо, у хлопчика травма хребта. Про ступінь тяжкості травми не повідомляється. Юнака госпіталізували до місцевої лікарні каретою "швидкої".

Гора Високий верх знаходиться в масиві Сколівські Бескиди, які простягаються в Сколівському районі між селами Волосянка і Верхня Рожанка.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Броварському районі авто в'їхало в будівлю кав'ярні. В результаті аварії постраждала працівниця закладу, її госпіталізовано до медичного закладу. Як з'ясували поліціянти, за кермом авто марки "Mitsubishi Pajero Wagon" була 52-річна жінка. Водійка під час руху вулицею не впоралася з кермуванням.

Також ми писали, що у Києві готували теракт. Виконавцем його мав стати місцевий чоловік, якого завербували через месенджер "Telegram" представники однієї з білоруських держструктур. Про це повідомляють в прес-службі Служби безпеки України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися